Webinar: Haal het beste uit je kind

‘Een growth mindset is dé sleutel tot verandering, persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen’ stelt Ilse Vande Walle – auteur van ‘Haal het beste uit je kind’ We leren onze kinderen zo vaak dat er maar één oplossing is voor een hindernis. Die oplossing kan voor tien kinderen goed werken, terwijl het elfde kind tegen een muur botst. Heeft dat elfde kind dan een probleem?

Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

‘Een growth mindset is dé sleutel tot verandering, persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen’ stelt Ilse Vande Walle – auteur van ‘Haal het beste uit je kind’
We leren onze kinderen zo vaak dat er maar één oplossing is voor een hindernis. Die oplossing kan voor tien kinderen goed werken, terwijl het elfde kind tegen een muur botst. Heeft dat elfde kind dan een probleem?
Wel als je focust op het eindproduct in plaats van op het proces. Wel als je onderweg alleen ziet wat niet werkt. Wel als je alle kinderen op dezelfde manier in de wereld wilt doen passen en niet kijkt naar hoe de wereld beter bij je kind kan passen.
Haal het beste uit je kind gaat over veerkracht. Over vaardigheden aanleren die je helpen om hindernissen te nemen. Over hoe je kijkt naar jezelf, de anderen en de wereld vanuit een growth mindset. Over omgaan met falen en uitdagingen op een manier die werkt, ook voor het elfde kind.’
In samenwerking met uitgeverij Lannoo en VCOK.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Do Okt 05
Locatie

Meulebeke 8760 Ter Borchtlaan Ter Borcht

Vr nov 10
Locatie

Meulebeke 8760 Krekelstraat 134 Bondslokaal

Zo nov 12
Locatie

Meulebeke 8760 Ter Borchtlaan Ter Borcht