Voordracht GOSA : "De zorgvolmacht vanuit het oog van de Vrederechter."

Volzet

Voordracht georganiseerd door LDC Zeventiendorpen in samenwerking met Gezinsbond GOSA Regio Deinze - Tielt. De voordracht wordt gebracht door plaatsvervangend vrederechter Dieter Vanoutrive en begeleid door een PPT. Door omstandigheden zijn mensen soms niet meer in staat om zelf te beslissingen te nemen over hun persoon / goederen. In dat geval moet iemand anders dat in hun plaats doen.

Locatie

Deinze 9800 Desiré Delcroistraat 1 Zaal Rekkelinge

Wie de beslissingen neemt voor iemand die wilsonbekwaam is vraagt dit best aan bij de vrederechter. Maar men kan ook reeds vóór de wilsonbekwaamheid een regeling uitwerken via een zogenaamde " zorgvolmacht " waardoor de tussenkomst van een rechter niet nodig is. Beide technieken hebben vóór- en nadelen die uitgebreid in deze voordracht besproken worden.

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

Betaling € 7 voor koffie en gebak.
Keuze tussen suikervrij of gewoon gebak te melden bij inschrijving.

Inschrijven

Vooraf inschrijven en betalen kan tot woensdag 18 mei 2022 via het onthaal zeventiendorpen, Gentpoortstraat 41 te 9800 Deinze. ( max. 50 personen )

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Wat jij kan? Gezinnen worden er beter van!

Vrijwilligers van de Gezinsbond zetten zich met veel talent, plezier en goesting in voor gezinnen. Wil jij ook graag de handen uit de mouwen steken, maar weet je niet goed hoe? Doe onze test en ontdek welk talent jij kan inzetten!

 

Meer activiteiten

Do Jun 09
Locatie

Meulebeke

Za Jun 18
Locatie

Meulebeke