Bondsquiz

Het is een algemene quiz voor Meulebeekse verenigingen en gelegenheidsploegen. Een groot deel van de winst gaat naar een goed doel.

Locatie

Meulebeke 8760 Karel Van Manderstraat 26 O.C.Vondel

Dit jaar hopen wij de uitgestelde 19de editie van onze Bondsquiz te kunnen organiseren, rekening houdend met de dan geldende voorzorgsmaatregelen i.v.m. Covid 19.
Wij zeggen heel graag onze steun toe aan vzw Dynamica Meulebeke die zich inzet voor de integratie van
andersvalide jongeren en volwassenen. Door de coronacrisis hebben hun leden heel lang de zo noodzakelijke en gewaardeerde kansen tot ontmoeting en uitstappen moeten missen.
Met onze steun willen wij het bestuur van vzw Dynamica de kans geven om haar leden eens extra te verwennen, en daarbij ook de service van Dynamicar ondersteunen.

Er kan opnieuw ingeschreven worden per team van 4 leden .
De deelnameprijs bedraagt 10 EUR per team.
Om te kunnen voldoen aan de huidige Covid 19-maatregelen beperken wij de inschrijvingen tot 25 teams. Schrijf dus tijdig in !!
We voorzien een wachtlijst van 5 teams die later alsnog kunnen opgeroepen worden, mocht een verdere versoepeling van de regels dit toelaten.
Inschrijven kan enkel online via meulebeke.gezinsbond.be

Belangrijk!
Van de vier deelnemers moeten er zeker drie leden in Meulebeke woonachtig zijn! De vierde deelnemer moet lid zijn van de deelnemende vereniging of een andere Meulebeekse vereniging.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

€ 10 per ploeg

Inschrijven

Via website

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Nov 20
Locatie

Meulebeke